NeVoBo Competitie

NeVoBo Competitie

Zowel de dames- als herenteams van Netzo nemen deel aan de NeVoBo-competitie.

In district Amsterdam wordt gewerkt met een najaarscompetitie (september – december) en een voorjaarcompetitie (januari – mei). Onze teams hebben dus elk half jaar de kans om te promoveren of te degraderen. Behalve Heren 1, want de 1e klasse valt onder regio West en daar geldt een jaarcompetitie (september – mei).

Netzo neemt aan de NeVoBo-competitie voorjaar 2020 deel met één vrouwenteam (4e klasse) en zeven mannenteams (1e, tweemaal 3e, tweemaal 5e en tweemaal 6e klasse.

 

Wedstrijd fluiten

Elk team moet een aantal wedstrijden scheidsrechter zijn. Netzo moet alle thuiswedstrijden van Netzo-teams fluiten. Aan het begin van een halfjaarsseizoen krijgen de aanvoerders van de teams een indeling toegestuurd. Per team kun je onderling uitmaken wie de wedstrijd fluit als jullie staan ingeroosterd.

Hier is de lijst van geregistreerde Netzo-scheidsrechters. Als je niet in de lijst staat of als je naam of je team niet meer klopt, neem dan contact op met Konrad. Iedereen kan zichzelf bevoegd maken om wedstrijden van de 3e tot en met de 6e klasse te fluiten door online de scheidsrechtersinstaptoets te doen (je moet dan je relatiecode invullen – die staat op je Nevobokaart en op de ledenlijst). Wel handig om eerst de nieuwe spelregels door te nemen.

Overige regels

Wedstrijd verzetten

Als je team voor een wedstrijd echt te weinig spelers heeft, kun je proberen die te verplaatsen. In de pdf Wedstrijd verzetten staat wat je daarvoor moet doen.

Relatiecodes

Op het wedstrijdformulier moet je de Nevobo-relatiecodes invullen van alle spelers en ook van de coach.
Wanneer je fluit, moet je ook je relatiecode invullen. De relatiecodes zijn opgenomen in de ledenlijst.

Spelregels

Het overzicht van de spelregels, waarin de nieuwste wijzigingen zijn opgenomen, vind je hier.

Weight Management

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco la nisi ut aliquip.